Uppdragsutbildningar

Skräddarsydda utbildningar

Hämta kurskatalog
Det finns lika många vägar till utveckling och framgång som det finns organisationer. Vad är er väg? Vi erbjuder företagsanpassningar av alla våra befintliga kurser. Välj den kurs som intresserar dig eller er organisation. Vi hjälper er gärna ta fram förslag på företagsanpassad utbildning för era behov.

Vi kan erbjuda mer än bara kurser. Är det dags för en liten vitamininjektion till avdelningen? Vi anordnar gärna seminarier eller föreläsningar inom något av de ämnen i kurskatalogen eller andra områden, se på vår hemsida.

Eller så kan vi hjälpa till att forma en utbildningsstrategi för att lyfta kompetensen i hela organisationen/företaget.

Behöver du extra inspiration i små doser och personlig vägledning för din utveckling? Vi erbjuder även individuell coachning/handledning för dig som chef/ledare. Denna coachning kan även erbjudas i anslutning till någon av våra utbildningar.

Men även grupphandledning för olika arbetslag kan erbjudas. Denna grupphandledning kan vara en förlängning på vår Etik utbildning.

Många fördelar med företagsanpassad utbildning;

  1. Utbildningen kommer till er, oavsett var ni bor i vårt avlånga land
  2. Upplägget anpassas efter era behov
  3. Ni får en gemensam kunskapsbas
  4. Ni kan hjälpas åt att påminna & stötta varandra efteråt
  5. Det för samman gruppen
  6. Du kan vara med och påverka innehållet på utbildningen
  7. Kostnadseffektivt
  8. Det ger bra resultat

Kursledare

Information om kursledaren kommer i offerten.

Uppdragsutbildningar och UGL

Kalix Folkhögskola är sedan länge etablerad och välkänd utbildare, både inom folkbildning och uppdragsutbildning.
Kalix Folkhögskola genomför många uppdragsutbildningar för företag och förvaltningar. Exempel på kunder är Kalix kommun, Part AB, Filmpool Nord, Norrbottens Läns Landsting, Billerud m.fl.

Kalix Folkhögskola genomför många uppdragsutbildningar för företag och förvaltningar. Exempel på genomförda utbildningar är mediaträning, retorik, socialpedagogik, etik, språk, konflikthantering, ledarskap m.m. Kalix Folkhögskola är delägare i Humanus AB som är ett nationellt konsult- och utbildningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Humanus AB arrangerar kurser och konsultinsatser inom bland annat ledarskap och grupputveckling. Gå gärna in och titta på Humanus ABs hemsida.